Plan uw route

Autoschade Roggeveld: Tesla Approved Body Shop

tesla approved logo

Tesla’s zijn fascinerende, bijzondere auto’s. Het comfort, de luxe en ook zeker de snelheid van Tesla auto’s hebben elektrisch rijden groot gemaakt. Een Tesla is dus niet zomaar een auto, maar een auto waar je zuinig op bent. Dit maakt dat ook dat het schadeherstel van een Tesla gecompliceerder is dan dat van een reguliere auto. Het schadeherstel van een Tesla kan ook niet bij elke doorsnee schadehersteller, dit dient bij een door Tesla erkend schadeherstelbedrijf te worden uitgevoerd. Daarvoor bent u bij Autoschade Roggeveld op de juiste plek. Autoschade Roggeveld is een Tesla Approved Body Shop.

Tesla Approved Body Shop Autoschade Roggeveld Roden   

Wanneer u schade aan uw Tesla heeft, dient het herstel van hoogwaardige kwaliteit te zijn. Om de allerbeste service te kunnen leveren werken wij volgens de richtlijnen en allerhoogste normen van Tesla. Onze specialisten hebben een speciale opleiding genoten en volgen regelmatig intensieve cursussen om de kennis te waarborgen. Een carrosseriereparatie is niet alleen een kwestie van het aanzicht van uw auto, maar staat tevens in rechtstreeks verband met de werking, veiligheid en levensduur van uw Tesla. Omdat wij een Tesla Approved Body Shop zijn bent u er dus van verzekerd dat uw auto bij Autoschade Roggeveld in goede handen is.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK VOOR UW TESLA 

Service en afhandeling Tesla schadeherstel Roggeveld

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn zelf ook autoliefhebbers en begrijpen dat u uw Tesla niet te lang kwijt wilt zijn voor schadeherstel. Door zorgvuldige planning en aandacht voor een efficiënt reparatieproces realiseren we een zo kort mogelijke doorlooptijd. Daarnaast regelen wij de financiële afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij, zodat u gewoon verder kunt met de orde van de dag zonder dat u zich hoeft druk te maken over de afhandeling..  

Tesla schadeherstel in Roden  

Uw Tesla door een “Tesla Approved Body Shop” laten herstellen doet u bij Autoschade Roggeveld in Roden. Wij zorgen dat uw auto weer dezelfde uitstraling en klasse krijgt als toen die uit de fabriek kwam rollen. Als u uw auto snel weer nodig heeft, herstellen wij deze met spoed. U rijdt weer in uw eigen Tesla voordat u het weet. Onze specialisten leveren niets anders dan kwaliteit en genieten van het herstellen van iets moois. Wilt u de schade aan uw Tesla bij Autoschade Roggeveld laten herstellen? Neem dan direct contact op!

 

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld