Plan uw route

Auto restauratie Roden  

Een klassieke auto zelf of voor een klant restaureren is vaak een grote uitdaging.  Bij Autoschade Roggeveld zijn wij gespecialiseerd in auto restauratie in Roden. Specifiek spuiten wij voor u uw klassieke auto’s. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Auto restauratie van klassieke auto’s is voor zowel particulieren als professionals een klus die van het begin tot het eind om nauwkeurigheid, kennis en geduld vraagt.  

Oldtimerrestauratie

Zeker oldtimerrestauratie vraagt om veel kennis en expertise. Met een prachtige klassieke auto wilt u geen risico nemen met het zelf spuiten van de auto, toch? Het overspuiten van de auto luistert erg nauw en vergt een hoop ervaring. Daarom nemen we u dit, voor een perfect resultaat, graag uit handen. Ze bent u of is uw klant gegarandeerd van een fantastische afwerking bij auto restauratie Roden. 

Auto restauratie in Roden nodig? Dit moet je weten: 

Oke, u heeft uw klassieke Oldtimer gerestaureerd en wilt het spuiten van het voertuig uit handen geven bij auto restauratie Roden. Al is een klassieke Oldtimer nog zo mooi gerestaureerd, het spuitwerk maakt of breekt de auto. De kosten voor het zelf spuiten van uw Oldtimer zijn tamelijk hoog. Dit is ook afhankelijk van het voorwerk van de restauratie. Heeft u het voorwerk zelf gedaan, dan bent u minder geld kwijt dan als wij zelf de grondverf aan moeten brengen en de auto strak moeten maken. Met onze kennis en expertise pakken wij deze klussen bij auto restauratie Roden met liefde op. 

Auto restauratie Roden heeft gekwalificeerde medewerkers 

U bent natuurlijk trotse eigenaar van een klassieke auto/Oldtimer en wilt dat wij zorgvuldig met uw voertuig te werk gaan. Daarom hebben wij gekwalificeerd personeel die precies weten wat ze doen bij het spuiten van een klassieke auto. Hiernaast werken wij met kwalitatieve autolak om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Dus overweegt u om uw auto restauratie in Roden uit te besteden? Wij verzekeren een autospuiterij die enkel kwaliteit levert.  

Auto restauratie Roden: wat zijn de kosten? 

Benieuwd naar de kosten voor het spuiten van jouw klassieke auto of heb je een andere vraag voor onze spuiterij specialisten? Wij staan iedere dag tot u service en staan altijd voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 050 – 501 92 85 of maak direct een afspraak op onze contactpagina.  

restauratie spuiten

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld