Plan uw route

Autoschade in Groningen? Haal-en breng service

Autoschade Roggeveld helpt u ook in Groningen

Autoschade opgelopen in Groningen? En wilt u uw auto laten herstellen bij een bedrijf dat kwaliteit, veiligheid en vakmanschap nog als grootste prioriteit heeft? Wij komen uw auto of bedrijfswagen bij u ophalen en weer afleveren. Ook voor het melden van schade staan onze medewerkers voor u klaar. Wij hebben een samenwerking met alle maatschappijen. Laat autoschade uw dag niet verpesten, wij helpen u graag weer op weg.

Autoschade Groningen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Service: snel, goed en 4 jaar garantie

Voor kleine schadegevallen bieden wij u eendagsreparatie aan. Er is namelijk niks zo vervelend dan uw auto een lange tijd moeten missen. Heeft uw auto grote schade? Dan bieden wij naast vervangend vervoer ook een haal en brengservice aan. Wij halen uw auto bij u thuis of op kantoor op en zodra de reparaties afgehandeld zijn leveren wij uw auto weer af. Op alle herstelde delen heeft u bij ons 4 jaar garantie. Op het lakwerk zelfs levenslang.

Autoschade advies nodig?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies wanneer u daar behoefte aan heeft. U kunt ons bellen op 050 501 19 285 of maak direct een online een afspraak.

MAAK - HIER - DIRECT - ONLINE - EEN - AFSPRAAK


Grotere kaart weergeven

facebook e dba a bca be fE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

 

Telefoonnummer 050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld