Plan uw route

Autoschade in Groningen? Haal-en breng service

Autoschade Roggeveld helpt u ook in Groningen

Autoschade opgelopen in Groningen? En wilt u uw auto laten herstellen bij een bedrijf dat kwaliteit, veiligheid en vakmanschap nog als grootste prioriteit heeft? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij komen uw auto of bedrijfswagen bij u ophalen en weer bij u afleveren. Ook voor het melden van schade staan onze medewerkers voor u klaar. Wij hebben een samenwerking met alle maatschappijen. Laat autoschade uw dag niet verpesten, wij helpen u graag weer de weg op.

Autoschade Groningen

Autoschade Groningen: Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden u de volgende diensten aan wat betreft autoschade; 

Onze service: snel, goed en garantie

Voor kleine schadegevallen bieden wij u eendagsreparatie aan. Er is namelijk niks zo vervelend dan uw auto een lange tijd moeten missen. Heeft uw auto grote schade? Dan bieden wij naast vervangend vervoer ook een haal en brengservice aan. Wij halen uw auto bij u thuis of op kantoor op en zodra de reparaties afgehandeld zijn leveren wij uw auto weer af. Op alle herstelde delen heeft u bij ons 4 jaar garantie. Op het lakwerk krijgt u zelfs levenslang garantie. Bij Autoschade Roggeveld hebben we kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. 

Haal en brengservice bij autoschade in Groningen

Het is erg vervelend als uw (bedrijfs)auto schade heeft opgelopen. Vooral als uw auto niet meer naar behoren werkt en het dus onveilig is om er de weg mee op te gaan. Hierom levert Autoschade Roggeveld haal- en brengservice in Groningen. Wij komen uw auto veilig ophalen en leveren hem na reparatie weer af. Daarnaast regelen wij de kosten met de verzekering. Zo nemen wij uw zorgen af en kunt u zich focussen op andere zaken.

Autoschade advies nodig?

Heeft u problemen met uw auto of heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies wanneer u daar behoefte aan heeft. U kunt ons bellen op 050 501 19 285 of maak direct een online een afspraak.

MAAK - HIER - DIRECT - ONLINE - EEN - AFSPRAAK


Grotere kaart weergeven

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld