Plan uw route

Autoschade in Assen? Haal-en breng service!

Voor al uw autoreparatie in Assen

Heeft u autoschade opgelopen in Assen? Dit is natuurlijk niet fijn. Niet alleen voor uw auto is dit slecht, maar ook voor het aanzicht kan dit geen pretje zijn. Wilt u uw auto laten herstellen? Autoschade Roggeveld staat voor u klaar, ook in Assen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het repareren en herstellen van autoschade weten wij precies wat er nodig is om uw auto te herstellen op een professionele, kwalitatieve en vlugge manier. Zo kunt u snel weer de weg op met een vernieuwde auto en bent u niet eens zoveel kwijt. Uw autoschade laten herstellen in Assen? Neem nu contact op en we helpen u verder!


Grotere kaart weergeven

Autoschade Assen: Waar kunnen we u mee helpen?

Al jaar en dag herstellen wij schade aan auto’s op een professionele manier. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels specialist in veel verschillende vormen van autoschade herstellen. Wat het ook is, Autoschade Roggeveld kan u dus verder helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hierbij onze autoschade diensten:

•    Parkeerdeuken herstellen
•    Ruitschade herstellen
•    Reparaties
•    Spotrepair
•    Technische schade herstellen
•    Uitdeuken en spuiten
•    Uitdeuken zonder spuiten
•    Vervangend vervoer
•    Haal en brengservice

Snelle service van hoge kwaliteit

Wanneer u autoschade heeft dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren zodat u meteen weer de weg op kan. Volkomen begrijpelijk. Voor kleine schadegevallen bieden wij dan ook eendagsreparatie aan. Heeft u te maken met grote autoschade? Dan moet u er rekening mee houden dat u uw auto iets langer moet missen. Sommige autoschade is namelijk niet in één dag te fiksen. Niet getreurd, gelukkig bieden wij naast vervangend vervoer ook een haal- en brengservice aan. Zo halen we uw auto bij u thuis op en zodra de schade is hersteld leveren wij de auto weer bij u af. Kortom, een snelle service van hoge kwaliteit!

Garantie op al onze werkzaamheden

Als u uw auto laat maken dan verwacht u natuurlijk niks anders dan kwaliteit en professionaliteit. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom zitten er op alle herstelde delen bij ons 4 jaar garantie. Op lakwerk krijgt u zelfs levenslang garantie! Mocht u dus uw autoschade in Assen willen laten herstellen, bij ons is uw auto in betrouwbare handen. 

Haal en brengservice bij autoschade in Assen

Het kan voorkomen dat de autoschade zo erg is dat de auto niet meer kan rijden of dat het onveilig is om er de weg op mee te gaan. Dit is natuurlijk niet fijn, want de autoschade moet toch daadwerkelijk gemaakt worden bij een garage. Geen zorgen, om deze reden hebben wij dan ook een haal- en brengservice in Assen. Wij halen uw auto op en brengen hem weer veilig terug. Ook regelen wij de kosten met verzekering. 

Autoschade in Assen? Neem nu contact op

Heeft u met uw auto autoschade opgelopen in regio Assen? Neem contact op en wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. U kunt ons bellen op 050 501 19 285 of maak direct een online een afspraak.

Direct contact opnemen

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld