Plan uw route

Uitdeuken zonder lakschade en spuitenUitdeuken zonder spuiten 

Wanneer u schade aan uw auto heeft, wilt u dit graag snel weer hersteld hebben. Behalve dat het voor het zicht niet mooi is, kan de schade ook verergeren wanneer u hem niet tijdig laat herstellen. Hierdoor kunnen de herstelkosten ook nog eens flink oplopen. Schades zijn op verschillende manieren te herstellen. Hoe een schade hersteld kan worden, hangt af van de grootte van de de schade. Uitdeuken zonder spuiten is voorbeeld van een herstelmethode. Uitdeuken zonder spuiten is in verhouding een goedkope herstelmethode, maar een schade uitdeuken zonder te spuiten is niet geschikt voor alle schades.

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is een herstelmethode waarbij u een deuk uit de auto haalt zonder dat het paneel overgespoten hoeft te worden. Met speciaal gereedschap en doormiddel van een speciale techniek wordt de deuk van binnenuit hersteld zonder dat het lak beschadigd raakt en gespoten hoeft te worden. Deze manier van herstellen wordt ook wel restylen genoemd. Het restylen van de auto is een specialistisch werk en het vergt goede hand-oog coördinatie om de auto weer in originele staat te herstellen.

Wanneer uitdeuken zonder spuiten?

Niet elke schade is geschikt voor de herstelmethode uitdeuken zonder spuiten. Vaak wordt als stelregel gebruikt dat een deuk niet groter dan een muntstuk van twee euro mag zijn en uiteraard mag de lak ook niet beschadigd zijn. Wanneer dit het geval is, kan de schade vaak door uitdeuken zonder lakschade hersteld worden. Vaak zijn dit kleine parkeerdeukjes, of deukjes veroorzaakt door hagelstenen.  

Wat kost uitdeuken zonder spuiten? 

Vaak wordt er gevraagd wat uitdeuken zonder spuiten kost. Dit is niet zonder de schade eerst beoordeeld te hebben, te zeggen. Wat uitdeuken zonder spuiten kost, hang onder andere af van waar de schade precies bevind. Is het paneel goed bereikbaar, of moet er eerst onderdelen van de auto gedemonteerd worden? Over het algemeen zijn de kosten voor het herstellen van een restyledeukje niet hoog. Helemaal in vergelijking met andere herstelmethodes. Dit komt doordat er geen panelen geplamuurd en gespoten hoeven te worden. Hierdoor bespaar je met uitdeuken zonder lakschade flink op arbeidsuren, materialen en spuitkosten. Vaak kost het uitdeuken van de auto rond de €50 a €60 per deuk.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Restylen of uitdeuken zonder spuiten brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo is het voordeliger dan andere herstelmethodes als uitdeuken en spuiten en spotrepair. Omdat uitdeuken zonder lakschade enen relatief kleine ingreep is en de auto niet gespoten hoeft te worden, is herstel vaak binnen één dag mogelijk. Doordat de auto bij uitdeuken zonder lakschade niet gespoten wordt, zal je ook geen kleurverschillen in het lak zien.

Deuk uit auto halen? Wacht niet te lang! 

Heeft u een schade waarvan u denkt dat het een restyledeuk betreft? Wacht dan niet te lang met het inplannen bij een schadehersteller. Hierdoor kunt u de schade(kosten) beperkt houden. Wanneer u te lang wacht met het laten herstellen van een schade, bestaat de kans dat de schade verergert. Zo kan de lak alsnog beschadigen en afbladeren waardoor uitdeuken zonder lakschade niet meer mogelijk is, maar het gehele paneel of in sommige gevallen meerdere panelen, opnieuw gespoten moeten worden. 

Hoe lang duurt herstellen door uitdeuken zonder spuiten?  

Doordat uitdeuken zonder spuiten een relatief kleine ingreep is, is de auto veelal dezelfde dag weer hersteld. Mocht bij nadere inspectie de schade toch groter zijn, kan het zijn dat het herstel meer tijd in beslag neemt. Blijkt bij inspectie van de auto de lak toch lichtelijk beschadigd te zijn, kan er gekozen worden voor spotrepair als herstelmethode in plaats van meerdere panelen uit te deuken en te spuiten.   

Uitdeuken zonder spuiten door Autoschade Roggeveld 

 Bij Autoschade Roggeveld staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze experts hebben ruime ervaring op het gebied van schadeherstel van uw auto. Heeft u een deuk in uw auto zonder dat de lak beschadigd is? Laat Autoschade Roggeveld dan uw schade uitdeuken zonder spuiten. En wilt u de schade claimen bij uw verzekeraar? Wij zorgen voor de gehele afhandeling met de verzekering zodat u zorgeloos weer op pad kunt. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 050-5019285. Wilt u direct een afspraak inplannen? Vul dan onderstaand formulier in. 

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld