Plan uw route

Uitdeuken zonder lakschade en spuitenUitdeuken zonder spuiten 

Heeft u schade aan uw auto? Dan wilt u dit graag snel hersteld hebben. Behalve dat het voor het zicht niet mooi is, kan de schade ook verergeren wanneer u hem niet tijdig behandelt. Hierdoor kunnen de kosten ook nog eens flink oplopen. Uitdeuken zonder spuiten is een goedkope herstelmethode. 

Wanneer uitdeuken zonder spuiten?

Heeft u een deuk niet groter dan een muntstuk van twee euro en is de lak niet beschadigd? Dan kan de schade vaak door een speciale techniek, met alleen uitdeuken zonder spuiten, hersteld worden. De schadehersteller heeft speciaal gereedschap om kleine deukjes te herstellen zonder dat de lak beschadigt. Deze techniek staat ook wel bekend als “restylen” en is alleen mogelijk bij kleine deukjes waarbij de lak niet beschadigd is. Bij het uitdeuken zonder lakschade wordt de deuk van binnenuit lichtjes terug geduwd.  

Wat kost uitdeuken zonder spuiten? 

Wat uitdeuken zonder spuiten kost, hang af van waar de schade precies zit. Is het paneel goed bereikbaar, of moet er eerst iets gedemonteerd worden? Vaak zijn de herstelkosten van een restyledeukje goed betaalbaar. Doordat er geen panelen geplamuurd en gespoten hoeven te worden, bespaar je met uitdeuken zonder spuiten flink op de spuitkosten. 

Deuk uit auto halen? Wacht niet te lang! 

Heeft u een schade waarvan u denkt dat het een restyledeuk betreft? Wacht dan niet te lang met het inplannen bij een schadehersteller. Hierdoor kunt u de schade(kosten) beperkt houden. Wanneer u te lang wacht met het laten herstellen van een schade, bestaat de kans dat de schade verergert. Zo kan de lak alsnog beschadigen en afbladeren waardoor uitdeuken zonder lakschade niet meer mogelijk is, maar het gehele paneel of in sommige gevallen meerdere panelen, opnieuw gespoten moeten worden. 

Hoe lang duurt herstellen door uitdeuken zonder spuiten?  

Doordat uitdeuken zonder spuiten een relatief kleine ingreep is, is de auto veelal dezelfde dag weer hersteld. Mocht bij nadere inspectie de schade toch groter zijn, kan het zijn dat het herstel meer tijd in beslag neemt. Blijkt bij inspectie van de auto de lak toch lichtelijk beschadigd te zijn, kan er gekozen worden voor spotrepair als herstelmethode in plaats van meerdere panelen uit te deuken en te spuiten.   

Uitdeuken zonder spuiten door Autoschade Roggeveld 

 Bij Autoschade Roggeveld staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze experts hebben ruime ervaring op het gebied van schadeherstel van uw auto. Heeft u een deuk in uw auto zonder dat de lak beschadigd is? Laat Autoschade Roggeveld dan uw schade uitdeuken zonder spuiten. En wilt u de schade claimen bij uw verzekeraar? Wij zorgen voor de gehele afhandeling met de verzekering zodat u zorgeloos weer op pad kunt. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 050-5019285. Wilt u direct een afspraak inplannen? Vul dan onderstaand formulier in. 

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

 

Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld