Plan uw route

Uitdeuken en spuiten

Uitdeuken en SpuitenMisschien herken je het wel, bij het uitrijden van een parkeervak heb je een paaltje over het hoofd gezien met als resultaat dat het lak beschadigd is en een flinke deuk in de auto. Afhankelijk van de ernst van de schade, bestaat de kans dat de auto alleen door uitdeuken en spuiten weer als nieuw hersteld kan worden.  

Wanneer moet ik de auto laten uitdeuken en spuiten? 

Op welke manier de schade hersteld wordt, hangt af van de schade. Heeft de auto een klein deukje zonder dat het lak beschadigd is, kan je deze vaak uitdeuken zonder spuiten. Bij een kleine schade van een paar centimeter waarbij het lak beschadigd is, is spotrepair mogelijk. Hierbij hoeven niet meerdere panelen van de auto overgespoten te worden, maar alleen op de plek van de schade. Is de schade te groot voor een spotrepair, dienen er meerdere panelen overgespoten te worden om zo kleurverschil te voorkomen. Je spreekt dan van uitdeuken en spuiten. Ook bij wat oudere auto's waarvan de lak al enigszins verkleurd is, wordt er vaak gekozen om de gehele zijde over te spuiten om zo kleurverschillen tegen te gaan. 

Hoe werkt uitdeuken en spuiten? 

Wanneer een auto uitgedeukt en gespoten moet worden hebben wij altijd een vaste werkwijze. In eerste instantie wordt uw auto grondig gewassen om de schade duidelijk te hebben en alle viezigheid van de auto af te halen. Vervolgens wordt gekeken of het schadepaneel vervangen dient te worden of dat de deuk nog hersteld kan worden. Wanneer dit het geval is, wordt de deuk opgevuld met plamuur en waar nodig met speciaal gereedschap van binnenuit lichtjes terug geduwd. Vervolgens wordt de plek en het paneel daaromheen fijn opgeschuurd zodat alle oneffenheden eruit zijn en het paneel weer egaal is. Wanneer dit gebeurd is, gaat de auto naar onze spuitcabine en worden de panelen weer volledig strak gespoten en wordt de auto voorzien van een beschermende laklaag. 

Wat kost uitdeuken en spuiten? 

Doordat uitdeuken en spuiten arbeidsintensief is, is dit doorgaans een prijzige manier van herstellen. Wat de kosten zijn voor uitdeuken en spuiten hangt af van hoe groot de schade is, hoeveel panelen er herstelt en gespoten moeten worden. Wilt u weten wat uitdeuken en spuiten voor uw schade kost? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende taxatie. Is het verzekeringswerk? Dan kunnen wij de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij voor uw overnemen, zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken. 

Uitdeuken en spuiten Groningen 

Zoekt u een schadehersteller in Groningen en omgeving die uw auto kan uitdeuken en spuiten? Met jarenlange ervaring is autoschade Roggeveld dé schadehersteller in Groningen en omgeving. We zijn niet voor niets al meerdere keren verkozen tot beste schadehersteller van Drenthe. Met onze haal- en brengservice halen we uw auto op voor schadeherstel en zodra die hersteld is, brengen wij hem weer netjes bij u terug. 

Uitdeuken en spuiten bij Autoschade Roggeveld 

Bij autoschade Roggeveld staan we voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Ons doel is uw schade volledig na wens te herstellen. Dit doen we al jaren op zeer professionele wijze met zeer vakkundig personeel. Doordat wij samenwerkingen hebben met meerdere verzekeringsmaatschappijen, kunnen wij de gehele schadeafhandeling voor uw overnemen. Wilt u uw auto laten herstellen bij Autoschade Roggeveld? Bel dan 050-5019285 of 

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld