Plan uw route

Spotrepair 

Steeds vaker kiezen auto eigenaren ervoor om schade aan hun auto te laten herstellen door spotrepair in plaats van volledige zijkant laten spuiten. Spotrepair is een snelle en voordelige manier om kleine lakschades te herstellen. 

Wat is spotrepair? 

Spotrepair is niet geschikt voor alle schades. Spotrepair is een vorm van schadeherstel speciaal voor kleine lakbeschadigingen. Waar bij een forse schades vaak uitdeuken en spuiten van een compleet deel van de auto noodzakelijk is, is spotrepair het plaatselijk herstellen van de schade. Spotrepair is een voordelige manier van herstellen doordat er maar een klein gedeelte gespoten hoeft te worden en niet meerdere panelen. 

Wanneer is spotrepair mogelijk? 

Niet elke schade is geschikt voor spotrepair. Grote schades en deuken lenen zich niet voor deze methode doordat er bij grote deuken vaak geplamuurd moet worden waardoor er kans op kleurverschil met de rest van het gedeelte kan ontstaan. Spotrepair is vaak geschikt voor lichte lakschades op portieren, bumperschade en kleine deukjes met lakschade. Voor kleine deukjes zonder lakschade is uitdeuken zonder spuiten een herstelmethode. Bij oude auto's met door de zon verkleurde panelen is spotrepair vaak niet mogelijk omdat er anders kleurverschil ontstaat. 

Hoe werkt spotrepair? Spotrepair Autoschade Roggeveld

Spotrepair is het lokaal herstellen van de schade. De schadehersteller schuurt de lakschade eerst licht op zodat het weer een egaal vlak wordt. Vervolgens wordt de rest van de auto afgeplakt zodat er geen verfnevel op andere panelen komt. De schade wordt eerst licht gespoten met een grondverf. Door een hittelamp te gebruiken, droogt de grondverf snel. Aan de hand van de kleurcode, afgegeven door de autofabrikant, wordt het beschadigde gedeelte voorzien van dezelfde lakkleur als de originele fabriekskleur. In sommige gevallen wordt het paneel rondom de schade ook lichtelijk bijgespoten. 

Wat kost spotrepair? 

Spotrepair is doorgaans een voordelige manier van schadeherstel. Doordat niet de gehele auto hersteld hoeft te worden, maar alleen een bepaalde “spot” scheelt dit veel tijd, materiaal en daardoor geld. De kosten voor spotrepair hangen af van de plaats en grootte van de schade. De kosten voor spotrepair zijn vaak maar enkele tientallen euro's. 

Spotrepair Groningen 

Zoekt u een schadehersteller voor spotrepair in Groningen en omgeving? Autoschade Roggeveld is de spotrepairder in Groningen en omgeving heeft al jarenlang ervaring. Met onze haal- en brengservice halen we zelfs uw auto op voor schadeherstel en zodra die hersteld is, brengen wij hem weer bij u voor de deur. 

Spotrepair Autoschade Roggeveld 

Bij autoschade Roggeveld zijn we meerdere keren verkozen tot beste schadehersteller van Drenthe. Dit is niet voor niets. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze gediplomeerde medewerkers hebben ruime ervaring met spotrepair. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk dat we 4 jaar garantie geven op alle door ons herstelde onderdelen. Op het lakwerk krijgt u zelfs levenslange garantie. Benieuwd of uw schade in aanmerking komt voor spotrepair? 

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld