Plan uw route

Reparatie

 

Werkwijze Schadeherstel

Om de kwaliteit van de reparatie te garanderen werkt Autoschade Roggeveld Roden BV volgens een strak ingericht proces.

Schoonmaken

Zodra u uw voertuig voor reparatie aangeboden heeft, begint het herstelproces met het grondig schoonmaken van uw voertuig. Dit is belangrijk om de reparatie goed, snel en nauwkeurig uit te kunnen voeren.

Autoschade Roden

Plaatwerk

Vervolgens worden er in de plaatwerkerij de benodigde onderdelen gedemonteerd. Daarnaast wordt de schadediagnose compleet gemaakt aan de hand van extra te bestellen onderdelen en het van aanwezige storingen. Dit is ook de plek waar plaatdelen worden uitgedeukt of vervangen.

Auto laten repareren in Roden

Spuiterij

Als de schadedelen zover behandeld zijn dat ze naar de spuiterij kunnen, worden ze samen met het voertuig voorbewerkt. Dit houdt het schuren, plamuren en gronden in van de bewerkte delen. Wanneer de schadeplaats tot de juiste korrel 'strak' geschuurd is, wordt het voertuig ingeplakt en ontvet.

Vervolgens gaan de auto en de te spuiten delen in de spuitcabine. De juiste kleur wordt 'gemeten' door een fotospectrometer en deze wordt door de spuiter gemengd. Na een zorgvuldige controle op oneffenheden worden de bewerkte delen gespoten in de juiste kleur.

Autoschade laten repareren

Montage

De gedemonteerde en nieuwe onderdelen worden in de plaatwerkerij gemonteerd. De werkzaamheden kunnen daarnaast bestaan uit het aftappen en vullen van de airco. Ook hier wordt de auto aan een nauwkeurige controle onderworpen, alvorens deze wederom naar de wasplaats wordt gereden. Hier wordt de reparatie nog een laatste keer met een kritisch oog bekeken. De auto wordt daarna zowel van binnen als van buiten geheel schoongemaakt.

Auto reparatie Groningen Roggeveld

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld