Plan uw route

Reparatie bij autoschade roggeveld

Reparatie Autoschade Roggevel

Waarom Schadeherstel?

Het herstellen van een beschadiging aan uw voertuig is vaak van groot belang. Het besparen op de staat van uw voertuig kan aan het eind van de rit hoge(re) kosten veroorzaken.

Vervolgschade

Het uitstellen of niet uitvoeren van een reparatie aan uw auto kan vervolgschade toebrengen. Dit kan op zowel de lange als de korte termijn extra kosten met zich meebrengen.

Roest

Wanneer metalen plaatdelen worden blootgesteld aan het vochtige Nederlands klimaat, worden deze in zeer korte tijd aangetast door roest.

Dagwaarde

Ten tweede daalt de dagwaarde van uw auto bij een aanzienlijke schade. Bij eventuele inruil zal het schadebedrag direct invloed op de inruilprijs hebben.

Veiligheid

Ten derde kan het zijn dat het rijden met een beschadigde auto de veiligheid van u en/of uw medeweggebruikers in gevaar brengt.

Inname Leasemaatschappij

Leaseauto’s die na contractbeëindiging worden ingeleverd, vertonen altijd tekenen van gebruik. Dat is heel gewoon. Ze zijn tenslotte een aantal jaren gebruikt en hebben de nodige kilometers gemaakt. Leasemaatschappijen maken onderscheid tussen gebruiksschade en niet acceptabele schade. Onder gebruikersschade valt over het algemeen alle schade die gezien de leeftijd en de kilometerstand verwacht mag worden.

Melden

Wanneer u een leaseauto rijdt, zal de leasemaatschappij er op toe zien dat de auto aan het einde van het contract schadevrij, volgens het innameprotocol, wordt ingeleverd. Leasemaatschappijen verplichten de berijders vaak schade aan de leaseauto te melden.

Eigen Risico

Op het moment dat er bij inname schade aan de auto wordt geconstateerd kan de leasemaatschappij in de meeste gevallen alsnog een eigen risico per schade berekenen. In sommige gevallen kan de schade zelfs geheel worden doorberekend. Zo betaalt u dus alsnog voor de schade, maar heeft u niet het plezier gehad van een compleet nette auto!

Meer lezen over...

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld