Plan uw route

Schadeherstel door Autoschade Roggeveld

Schadeherstel Autoschade Roggeveld

Wat kunnen wij voor u doen?

Autoschadeherstel

Wij zijn erkend Tesla, Opel en Renault schadehersteller, maar U kunt uiteraard ook met een gerust hart voor elk ander merk auto bij ons terecht. Uw auto wordt door ons vakkundige personeel met de uiterste zorg benaderd en gaan altijd uit van eventuele fabrieksvoorschriften. Het personeel wordt regelmatig bijgeschoold waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. 

Als nieuw!

Met niets minder dan liefde voor het vak, uitgebreide kennis en gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen wij ervoor dat de schade onherkenbaar hersteld wordt. Wij maken alleen gebruik van originele producten. 

Milieuvriendelijke kwaliteit

We spuiten uitsluitend met watergedragen DuPont Cromax® en plaatsen altijd originele onderdelen. Verder houden wij ons de milieunorm ISO14001:2004. We maken gebruik van milieu- en mensvriendelijke lakken uit het Eco Pro programma van DuPont Refinish.  Als laatste de energiebesparing en scheiding van afvalstoffen is bij ons al jaren vanzelfsprekend. Bovendien wordt de nieuwste technologie gebruikt voor het herstellen van auto's zoals UV drogende grondlakken.

Technische Informatie

Door onze nauwe banden met de dealers beschikken we over alle technische informatie. Autoschade Roggeveld Roden BV wordt constant op de hoogte gehouden. Zo hebben we altijd de juiste reparatie voor uw specifieke auto.

De kwaliteit van ons schadeherstel is dusdanig dat u vier jaar garantie krijgt op alle herstelde delen. Op het lakwerk krijgt u zelfs levenslange garantieNeem gerust eens contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen doen.

 

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

 

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld