Plan uw route

Door Tesla erkend schadeherstelbedrijf 

Tesla’s zijn fascinerende, bijzondere auto’s. Het comfort, de luxe en ook zeker de snelheid van Tesla auto’s hebben elektrisch rijden groot gemaakt. Een Tesla is dus niet zomaar een auto. Dit maakt dat ook het onderhoud en schadeherstel van een Tesla een stuk gecompliceerder is dan dat van een reguliere benzineauto. Het schadeherstel van een Tesla dient dan ook bij een door Tesla erkend schadeherstelbedrijf te worden uitgevoerd. 

Tesla Approved Body Shop: Autoschade Roggeveld  

Om de allerbeste service te kunnen leveren werken wij volgens de richtlijnen en allerhoogste normen van Tesla. Onze specialisten hebben een speciale opleiding en volgen regelmatig intensieve cursussen om de kennis te waarborgen. Een carrosseriereparatie is niet alleen een kwestie van het aanzicht van uw auto, maar staat tevens in rechtstreeks verband met de werking, veiligheid en levensduur van uw Tesla. 

Eendagsreparatie en verzekering 

Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn zelf ook groot autoliefhebbers en begrijpen dat u uw Tesla niet te lang kwijt wilt zijn, om deze reden bieden wij voor de meeste herstelklussen eendagsreparatie aan. Hierbij herstellen we de schade aan uw auto binnen één dag! Om u volledig te ontzorgen regelen wij de kosten met uw verzekering, zodat u gewoon verder kunt met de orde van de dag. 

Tesla schadeherstel in Roden 

Uw Tesla door een “Tesla Approved Body Shop” laten herstellen doet u bij Autoschade Roggeveld. Wij zorgen dat uw auto weer dezelfde uitstraling en klasse krijgt als toen die net uit de fabriek kwam rollen. Als u uw auto snel weer nodig heeft, herstellen wij deze met spoed. Onze specialisten leveren niets anders dan kwaliteit en genieten van het herstellen van iets moois. Wilt u uw Tesla schadeherstel bij Autoschade Roggeveld laten herstellen? Neem dan direct contact op via de onderstaande knop! 

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

 

facebook e dba a bca be fE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

 

Telefoonnummer 050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld