Plan uw route

Nieuws

 

17-08-2012

Caravan en Camper Kunststofreparatie

Kunststof onderdelen worden in de auto-industrie al jaren meer en meer gebruikt ter vervanging van stalen delen. Chromen bumpers zijn al sinds de jaren '80 grotendeels uit het straatbeeld verdwenen, maar zelfs spatschermen en frontdelen worden tegenwoordig verwaardigd uit verschillende soorten kunststof.

landrover kunststof

De ervaring met het herstellen hiervan is dan ook uitgebreid bij Autoschade Roggeveld Roden B.V. aanwezig.

De reparatietechnieken hebben in de afgelopen tijd echter een dusdanig vlucht gemaakt dat er veel meer mogelijk is dan ooit verwacht. Door een unieke combinatie van fixeren en lassen, kunnen we heel ver gaan in het herstellen van gescheurde kunststof delen.

caravan roden

Dit biedt een uitkomst voor autoreparaties, maar bij uitstek ook voor caravans en campers. Immers, door de gewichtsbesparende eigenschappen worden deze voor een groot deel gefabriceerd uit kunststof.

caravan roden

De verschillende grote kunststof vlakken zijn bij caravans uit één deel gemaakt. Wanneer er dus ergens een scheur of beschadiging ontstaat is het vervangen erg duur. In veel gevallen zelfs met als gevolg dat het object economisch total loss gaat. Het plaatselijk herstellen en spuiten is dan zonder meer de beste oplossing. Informeer gerust naar de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen.

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld