Plan uw route

AUTOSPUITERIJ Groningen | ROGGEVELD

De specialist in het auto spuiten in Groningen

Uw auto laten spuiten vergt een vaste en zeer nauwkeurige hand. De auto moet perfect worden voorbewerkt om zodoende een resultaat te creëren dat er brandschoon en als nieuw uitziet. Uw auto glimt en glanst en alle oneffenheden worden weggehaald. Autospuiterij Roggeveld is gevestigd in Roden, dichtbij Groningen. U kunt er zeker van zijn dat het resultaat u tot tevredenheid stelt.

Gekwalificeerd personeel

U wilt uw auto laten spuiten in Groningen? U bent op zoek naar een  autospuiterij? Ons personeel is  gekwalificeerd en dat is niet zonder reden. Wij gaan voor het beste resultaat. Naast dat we met de beste lakken werken, verstaan onze mensen ook hun vak.

Autolak van kwaliteit

De kwaliteit van de autolakken is zeer bepalend voor het eindresultaat. Of u nu een nieuwe lak wilt, de oude wilt laten herstellen, een matte lak of een glanzende lak wilt, bij autospuiterij Roggeveld bij Groningen kan het allemaal.

Levenslange garantie op lakwerk

De kwaliteit van ons schadeherstel is dusdanig dat u vier jaar garantie krijgt op alle herstelde delen. Op het lakwerk krijgt u zelfs levenslange garantie.

Contact opnemen

Benieuwd naar de kosten? of heeft u nog vragen voor ons? U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 050 - 501 92 85 of maak direct een afspraak hieronder. 

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

facebookE-mailTelefoonnummer
   
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
autoschade@roggeveld.nl050-5019285
 

Openingstijden:

Ma - Vr: 07.30-18.00
Za: 09.00-12.00

Sitemap
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
 

Snelle reparaties
Vervangend vervoer
Haal-en breng service
Levenslange garantie

Autoschade Roggeveld Roden B.V.

Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 - 63 beoordelingen
Telefoonnummer050-5019285

Roggeveld Roden

Autoschade Roggeveld
footer
AAS autoschade
Autoschade Roggeveld